Guider

Lunchguiden

Evenemang

Bästa burgarna i Köping

Hur många hamburgare tål köpingsbon, egentligen?

Den frågan har krogskribenten Mikael Gustafsson ställt sig. Men burgarhaken fortsätter att poppa upp i stan som svampar ur marken. Här är listan du längtat efter: stans 3 bästa burgarhak just nu.

BUN MEAT BUN

  • "Bra kött och bra bröd - utan krusiduller". Så lät det när krögarna Stefan Falk och Mattias Wall skulle beskriva sina burgare. Bun Meat Buns skapelser är som ett svart basplagg, den senaste amerikanska blockbuster-filmen eller en pava rött från Rhône. Något som funkar i alla väder, och som håller kvalité.

+ Kul med seriösa hamburgarrestauranger som inte ligger i city. Därmed kan stället erbjuda en mer plånboksvänlig prisbild. 

- Den trista inredningen. Snorgrönt, vitt och skrangliga stolar gör inte de goda burgarna rättvisa


BABAS BURGERS & BITES

  • Stället är pyttelitet. Ofta är det lång kö. Ändå vallfärdar stockholmare ut till Rågsved för de omtalade hamburgarna från det här stället. Här kommer de med en härlig sydamerikansk flört, så som frukt och avokado.

 + Alldeles snart öppnar en till Babads Burger-restaurang i Högdalen.

- Inget för den som inte vill gnugga armbågar med andra ätande.


BABAS BURGERS & BITES

Stället är pyttelitet. Ofta är det lång kö. Ändå vallfärdar stockholmare ut till Rågsved för de omtalade hamburgarna från det här stället. Här kommer de med en härlig sydamerikansk flört, så som frukt och avokado.

+ Alldeles snart öppnar en till Babas Burger-restaurang i Högdalen.

- Inget för den som inte vill gnugga armbågar med andra ätande.

 

1 MPG Gustafsson AB

Glasgatan 34 b Köping

MPG Gustafsson AB är ett företag som driver flertalet hemsidor online. Man driver bland annat www.rabattkodsidan.se som är en av Sveriges större hemsidor inom rabattkoder och erbjudanden.

Man jobbar även inom Spabranshcen där man marknadsför Sveriges alla Spahotell på hemsidan www.spaweekendhotell.se

Behöver du hjälp med sökoptimering är vi valet nummer ett.

VI LYFTER FRAM

Här kan man skriva ett utdrag om något1 Recensioner

Grymma rabatter


2 Skeppshandelns Stenugnsbageri

Östra Långgatan 35 Köping

Doften av nybakat bröd. Finns det något bättre? Här på Östra Långgatan i ett av Köpings äldre kvarter, mitt emellan blanknötta kullerstenar och glittret från ån, ligger Skeppshandelns stenugnsbageri - ett litet, personligt och hantverksmässigt surdegsbageri som
bakar allt bröd i stenugn med nära och naturliga råvaror. 

VI LYFTER FRAM

 Vare sig du njuter av en smörgåslunch på uteserveringen eller bara tar en snabb kopp kaffe med dopp på stående fot vågar vi lova att du känner stor skillnad. Att vårt bröd smakar mer. Att det ger en skön känsla inombords.
Precis som det ska göra när man bakar på riktigt. Välkommen in! 2 Recensioner

prova skriva recension också

Grym frukost!


3 O'Learys

Sveavägen 16 Köping

O'Learys kärlekshistoria började i Nantucket, utanför Boston. O'Learys grundare, Jonas Reinholdsson , förälskade sig i den unika blandningen av människor, mat, dryck och sport som kunde hittas i många restauranger där.

Den stora skillnaden från Sverige vid denna tid var just denna blandning - en blandning som skapade en atmosfär så stark att man nästan kan röra vid den.

VI LYFTER FRAM

"Yes, of course we expected a positive reaction, but that it should be such a total success, exceeded all our expectations"1 Recensioner

Man får se matcher tillsammans med bra mat


4 Esuki Sushi

Glasgatan 4 Köping

Förklaring av företaget

VI LYFTER FRAM

Utdraget0 Recensioner